24 uur per dag,
7 dagen per week
beschikbaar bij storing

de specialist

Ben jij op zoek naar dé specialist op het gebied van oventechniek? Dan kun je bij Brouwer oventechniek terecht. Al meer dan 70 jaar bieden wij een hoogwaardige dienstverlening aan in de vorm van een storingsdienst en het uitvoeren van onderhoud aan bakkerijovens. Daarnaast hebben wij meer dan 15 jaar ervaring in het zelf ontwikkelen en produceren van verschillende typen ovens.

Onze diensten

Ben je op zoek bent naar een nieuwe oven zit je bij Brouwer oventechniek goed. Wij produceren onze eigen ovens en kunnen er daardoor voor zorgen dat de prijs laag en betaalbaar blijft, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het product. Bovendien gaat alles in samenspraak met de klant en kunnen wij ervoor zorgen dat de oven geheel naar wens en op maat gerealiseerd wordt.

 

Bij ons kan je terecht voor verschillende diensten. Indien je problemen en storingen ervaart met één van jouw ovens, dan kun je onze 24/7 storingsdienst inschakelen. Bovendien zijn wij ook dé juiste partij als het aankomt op het periodieke onderhoud van de ovens. Wanneer je storingen wilt voorkomen, dan is het uitermate belangrijk dat je de ovens regelmatig laat onderhouden.

Wij beschikken over een montage ploeg, die waar gewenst het product kan plaatsen en in bedrijfstellen. Bij het opleveren van de ovens gaan wij altijd voor het perfecte bakresultaat. Er wordt nauwlettend gekeken naar het bakproces en daarop wordt de oven optimaal afgesteld. Mochten hier aanpassingen voor nodig zijn, dan kunnen wij dat direct voor je regelen. 

Naast het produceren en leveren van ovens, doen wij hetzelfde voor rijskasten en RVS afzuigsystemen. Benieuwd of wij datgene hebben waar je naar zoekt? Neem contact op met één van onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden.

Wij maken gebruik van de volgende machines en bewerkingen:

Diversen:

Vrijblijvend een bakkie koffie doen?

Durma Fiber Laser

Voor het lasersnijden van alle soorten RVS, aluminium en staal bent u bij ons aan het goede adres. De maximale grootte die wij voor u kunnen snijden is 3000 x 1500 mm. De maximale snijdiktes zijn: rvs 6 mm. Staal 15mm. Voor uw snijwerk kunt u uw eigen ontwerptekening aanleveren, wij bieden ook de mogelijkheid om uw ontwerp door ons te laten uittekenen door onze tekenaar.

Na het snijden van het plaatmateriaal kunnen we de scherpe randen ook afbramen met onze afbraammachine. Deze bewerking zorgt voor een gladde afwerking en voorkomt enige verwondingen.

Safan Hybrid kantbank

Voor de verdere bewerking tot een volledig eindproduct, maken wij gebruik van onze kantbanken. Deze machines kunnen uw plaatwerk buigen en in elke gangbare vorm en toepassing.

 

 

 

 

 

Wat zorgt voor het succes van Brouwer oventechniek?

Sinds het bedrijf is opgericht, merken wij dat veel klanten tevreden zijn met wat wij bieden en leveren. Dit zien wij natuurlijk ook terug in de groei van het bedrijf. In de afgelopen jaren hebben wij veel leuke verhalen mogen ontvangen van klanten en dit zorgt ervoor dat wij elke dag weer vol met passie aan de slag gaan. Volgens onze klanten bezitten wij drie onderscheidende kenmerken:

 

Maatwerk

Wij kunnen maatwerk bieden voor al onze klanten. De klanten die wij bedienen zijn zowel lokale ambachtsbakkers als de grotere bakkers met meerdere vestigingen.

Wij houden ervan om mee te denken met onze klanten. Door onze ervaring en het feit dat wij zelf onze ovens produceren, is het mogelijk om een oven geheel naar wens en op maat geleverd te krijgen.

Service

Een grote kracht achter bedrijf is de service die wij kunnen verlenen. Door een breed netwerk van monteurs kunnen wij de ovens onderhouden en staan wij 24/7 voor storingen paraat.

Doordat wij alles zelf doen, kunnen wij snel schakelen met de klant en zorgen wij ervoor dat eventuele storingen doeltreffend opgelost worden. Wij hebben zelfs een eigen applicatie, waarbij wij alle onderhoud historie van de klant bijhouden.

Betaalbare ovens

Vaak gaan kwaliteitsproducten en een topservice hand in hand met een duur prijskaartje.
Wees gerust!

Onze ovens worden compleet geproduceerd in Nijverdal, de enige echte Nederlandse oven! Doordat wij vanaf advies tot plaatsing en onderhoud met eigen mensen en machines werken, kunnen wij deze ovens tegen betaalbare prijzen aanbieden!

Ons doel is om klanten te ontzorgen tegen een eerlijke en betaalbare prijs.

Wat klanten over ons zeggen