DIENSTEN

Onze kracht

Van het begin tot het eind is Brouwer Oventechniek nauw betrokken bij het meedenken, produceren en plaatsen van de ovens, narijskasten en RVS afzuigsystemen. In samenspraak met de klant, kan de oven geheel naar wens en op maat gerealiseerd worden.

Bij het ingebruikname van de ovens, wordt voor het perfecte bakresultaat, nauwlettend gekeken naar het bakproces en wordt de oven afgesteld en zo nodig aangepast.

Wij beschikken over een breed netwerk van servicemonteurs en staan wij garant voor een 24/7 storingsdienst en onderhoud.

Wanneer u belangstelling of vragen heeft over onze producten, neemt u dan telefonisch contact op of vult u ons contactformulier in.

CONTACT

Wat onze klanten over ons zeggen

Wij van Bakery Art zijn zeer blij met Brouwer Oventechniek. Ze denken mee, bieden uitstekende service en zijn gewoon een no nonsens bedrijf, maar wel professioneel. Ook bij problemen wordt er een uitstekende en snelle service geboden!

Gert-Jan Mulder
Gert-Jan Mulder
BAKERY ART

Prijs is ‘n slechte indicator voor het kopen van een goed product. Ik kocht ovens van Brouwer omdat hij persoonlijk garant staat voor de service. Hij heeft me nooit teleurgesteld met storingen en service en ik word tijdens het telefoneren, niet doorverbonden met een bonafide callcenter. Betrouwbaarheid is de belangrijkste factor voor een keuze.

Dat de prijs dan ook nog toevallig het meest concurrerend is, is mooi meegenomen.

Rinus Koolen
Rinus Koolen
Bakkerij Koolen

Brouwer Oventechniek is een bedrijf dat je nooit in de steek laat, ook niet bij acute storingen. Ze zijn erg vakkundig en werken oplossingsgericht en hebben een no nonsense metaliteit. 

Patrick de Wit
Patrick de Wit
Bakkerij Nollen

Brouwer Oventechniek is zeer ervaren en hebben altijd een oplossing. Storing? Geen probleem. Of het nou midden in de nacht is, in de avond of in het weekend. Een relatie van mensen onder elkaar, met veel respect voor elkaar. Wij zijn al zeker 17 jaar een tevreden klant bij Lute Brouwer Oventechniek!

Inge & Willy Olink
Inge & Willy Olink
Bakkerij Olink

Februari 2016 is er bij ons een  nieuwe Beko-stone en Rijskast geplaatst! Gekocht via Beko Techniek en geplaatst door de mannen van Brouwer Oventechniek, onder kundige leiding van Jeroen Brouwer! Alles is gebeurt zoals afgesproken, gewoon prima! Zeg maar op de bakkers manier, niet lullen maar poetsen. Ook de service na die tijd (paar kinderziektes) zijn prima en snel verholpen. Nu anderhalf jaar later kan kijk ik tevreden terug over deze investering, het bakt heerlijk en prima gebruiksgemak!

Bert Jager
Bert Jager
Bakkerij Jager

We zijn al sinds 1998 klant bij Brouwer Oventechniek. De kennis en passie voor het vak die Brouwer Oventechniek heeft is voor mij heel belangrijk, belangrijker dan een bepaald “merk” willen hebben omdat dit een naam heeft in de branche.

Bij storing wordt er adequaat  gereageerd en zijn ze snel ter plekke! De ovens die we hebben draaien al weer heel wat jaren en zijn erg laag in onderhoudskosten en kwalitatief van hoog niveau!

Daarnaast is Jeroen Brouwer een alleskunner in het repareren van ovens maar zeker ook in rvs werk, zo’n beetje alle werkbanken op maat, chocolademal wagen, bakwagens, bussenwagens, wasemkappen,stootranden, schappen en kasten komen van zijn hand.

Een bedrijf met toekomst !!

Wijnand Stegeman
Wijnand Stegeman
Wereldbakker Wijnan