Ons verhaal

Lute Brouwer is in 1992 gestart met Brouwer oventechniek. Hij begint klein en richt zich dan vooral op 24-uurs service en uitvoeren van onderhoud aan bakkerijovens. Wanneer er in 1993 gestart wordt met de verkoop van ovens van het merk MacAdams, kan dit niet meer vanuit “huis” en verhuist Brouwer Oventechniek naar de Bedrijvenweg in Nijverdal.

Na 11 jaar, in 2004 gaat Jeroen Brouwer ook aan de slag voor Brouwer Oventechniek. Jeroen heeft werkervaring opgedaan bij andere bedrijven en kiest er voor om samen met Lute aan de slag te gaan. In 2010 blijkt dat de ruimte aan de Bedrijvenweg te krap wordt en het personeelsbestand groeit, mede daarom besluit men om nogmaals te verhuizen. Dit keer naar de Edisonstraat te Nijverdal, waar het bedrijf Brouwer Oventechniek nu nog is gevestigd. Naast de verkoop en vertegenwoordiging van MacAdams ovens begint Brouwer Oventechniek met het produceren van eigen type ovens zoals de rotatieovens. In 2011 ontwikkelen Lute en Jeroen samen de Heetwater Steenoven, een stenen vloer met zes stenen vloeren, die door een ononderbroken heetwatersysteem worden verhit. De heetwater Steenoven is de trots van Lute en Jeroen en daarom een extra vermelding waard. Per 2018 is het bedrijf overgegaan naar “Brouwer Oventechniek BV” en is de leiding in handen van Jeroen Brouwer.

Brouwer Oventechniek staat garant voor de aflevering van producten in optimale kwaliteit. Hiernaast bieden wij 24-uurs service!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

CONTACT